Dikili'nin saklı cenneti: Fame beach plajı

Dikili'deki Fame Beach Plajı, birkaç yıl önce keşfedilmemiş bir koyken şimdi popüler bir tatil noktası haline geldi. Plajda, güneşlenmek için şezlonglar ve yerel işletmeler bulunuyor. Ayrıca, plajdaki bungalovlarda konaklama imkanı da sunuluyor.

Fame Beach, kristal berraklığındaki denizi ve güzel kumsalıyla dikkat çekiyor. Gün boyunca eğlenceli aktiviteler ve hizmetler sunuluyor. Aracınızla Bademli Köyü’nü geçtikten sonra, tabelaları takip ederek yaklaşık 15 dakika süren taşlı bir patikayı geçerek bu muazzam koya ulaşabilirsiniz.

Gözlerden uzak, huzur dolu bir tatil deneyimi arıyorsanız, Fame Beach Plajı sizi bekliyor.

Fame Dış 1

Fame Beach Bungalovları: Denizle iç içe konforlu konaklama

Dikili'nin ünlü Fame Beach Plajı'nda yer alan bungalovlar, konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. Plajın hemen yanında bulunan bungalovlar, denize ve kumsala kolay erişim imkanı sağlıyor. Şezlonglar ve locaların bulunduğu plajda keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Huzurlu bir kaçamak arayanlar için ideal bir seçenek olan bu bungalovlar, doğayla iç içe bir tatil deneyimi sunuyor.

Fame Bungalov

Fame Beach'e ulaşım rehberi

Fame Beach, İzmir’in Dikili ilçesinde yer alıyor. İzmir şehir merkezinden 115 km uzaklıkta bulunan plaj, Dikili merkezine 10 km mesafededir. Ayrıca Bademli Köyü'ne ise sadece 2 km uzaklıktadır.

İzmir tatilcilerine Samos ve Midilli'ye kolay ulaşım! İzmir tatilcilerine Samos ve Midilli'ye kolay ulaşım!

Plaja toplu taşıma veya özel aracınızla ulaşabilirsiniz. Özel aracınızla geliyorsanız, Dikili'den sonra yol tabelalarını takip ederek Fame Beach'e ulaşabilirsiniz. Ancak, yolun bir kısmı toprak yol olduğundan, dikkatli olmanızda fayda var.

Toplu taşıma kullanacaksanız, Dikili otogarından Bademli Köyü'ne giden servislerle plaja ulaşabilirsiniz. Yolun kötü olması bazı zorluklar yaratabilir, bu yüzden yol koşullarına hazırlıklı olmalısınız.

Kaynak: HABER MERKEZİ