Soyer'den Bakan Ersoy’a yanıt: “Çeşme Projesi temel sorunları göz ardı ediyor” Soyer'den Bakan Ersoy’a yanıt: “Çeşme Projesi temel sorunları göz ardı ediyor”

İzmirliler, gençlik festivalinden yol koşusuna, Sıla konserinden tiyatro oyunlarına kadar birçok etkinlikle bayram coşkusunu yaşayacak.

Gençlik Festivali ve Spor Etkinlikleriyle Dopdolu 3 Gün

18-20 Mayıs tarihlerinde Özdere'de gerçekleşecek İzmir Gençlik Festivali, 750 genç için unutulmaz bir deneyim sunacak. Festivalde atölyeler, söyleşiler, konserler ve spor aktiviteleri gibi birçok etkinlik yer alacak. Ayrıca, 18 Mayıs'ta Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak olan 19 Mayıs Yol Koşusu, Türkiye'de 16-34 yaş kategorisinde para ödülü verilen tek yol yarışı olma özelliği taşıyor.

Sanat ve Kültür Etkinlikleriyle Renklenecek Bir Bayram

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, 17 Mayıs'ta Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde özel bir konser verecek. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Benim Naçiz Vücudum" adlı oyunla İzmirlilere duygusal anlar yaşatacak. 19 Mayıs akşamı ise Gündoğdu Meydanı'nda ünlü sanatçı Sıla sahne alacak.

Başkan Tugay, İzmir'in Selamını Samsun'a Götürüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 19 Mayıs'ı Samsun'da kutlayacak. Tugay, İzmir halkını temsilen Samsun'a gideceğini ve İzmir'in selamını ileteceğini belirtti.

Gençler İçin Özel Bilet Kampanyası

19 Mayıs coşkusunu daha da artırmak için İzmir Art Genç Bilet Kampanyası başlıyor. 16-25 yaş arası 12 bin genç, 36 bin ücretsiz etkinlik biletinden yararlanabilecek. Başvurular İzmir Art mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek.

Editör: Nurican ALBAYRAK