1)Sakla Beni

Sakla Beni hangi kanalda yayınlanıyor? Sakla Beni hangi günler  yayınlanıyor? - Haberler

2 Kasım 2023 de yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisinin mayıs 2024 de final yaparak ekranlara veda edeceği tahmin ediliyordu. Sakla Beni dizisinin reytingleri her ne kadar kendini idare edebilecek durumda olsa da ilk dört dizi arasına giremediği için Star TV Sakla Beni dizisinden para kazanamıyor. Bu nedenle dizi 2 Mayıs 2024'te yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti.

2)Bir Sevdadır

Bir Sevdadır 14 Bölüm Izle Full Canli izle 10 May 2024

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği Bir Sevdadır dizisi için final kararı aldı. Çarşamba akşamları yayınlanan Bir Sevdadır dizisi 8 Mayıs 2024 de yayınlanacak 11. bölümü ile final yapacak.

3)Ateş Kuşları

Ateş Kuşları Dizisi - Dizi İzle, Tüm Bölümler | atv

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisi için final kararı verildi. Dizi, 54. bölümüyle 10 Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek.

4)Gaddar

Gaddar Tüm Bölüm & Sezonları Full HD İzle | puhutv

Now TV’nin en büyük bütçeli dizilerinden biri olan Gaddar için final kararı verildi. Gaddar dizisinin sözleşmesi uzamayacak.  Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Hakan Salınmış, Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran’ın paylaştığı Gaddar dizisinde işler beklendiği gibi iyi gitmedi. Dizinin reytingleri bir türlü istenen seviyeye gelmedi. Gaddar dizisinden beklediğini bulamayan Now TV Gaddar dizisine 2. sezon sözleşmesi sunmadı.

5)Şahane Hayatım

Şahane Hayatım oyuncuları kimler? (Şahane Hayatım konusu ve kadrosu) |  N-Life

Now Tv Şahane Hayatım dizisinin reytinglerinden bir türlü memnun olamadı. Şahane Hayatım dizisinin 23 mayıs 2024 ve 16 Mayıs 2024 de final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor.

6)Kirli Sepeti

NOW | Dizi İzle - Kirli Sepeti

Yeni ismi ile yoluna yeni diziler ile devam etmek isteyen Now TV yönetimi Hudutsuz Sevda ve Kızıl Goncalar dizisi dışında elinde ki bütün diziler için final kararı verdi. Ceren Moray, Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Bestemsu Özdemir ve Cansu Tosun’un başrollerini paylaştığı Kirli Sepeti dizisi mayıs 2024 de son kez ekranlara gelecek ve 1. sezonu sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

7)Yargı

Emeklilerden TÜİK binası önünde domatesli eylem Emeklilerden TÜİK binası önünde domatesli eylem

Kanal D'nin, üç sezondur ekranda olan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı final bölümü 26 Mayıs'ta büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek. Yargı her pazar akşamı yeni bölümleriyle 26 Mayıs'a kadar Kanal D'de ekrana gelecek.