Yunusemre Haberleri

Yunusemre haberleri ve güncel Yunusemre gelişmeleri, Yunusemre ile ilgili tüm video, Yunusemre fotoğrafları ve Yunusemre haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA
ASAYİŞ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

MANİSA

Yunusemre Belediyespor'da yaz spor okulu kursları 24 Haziran Pazartesi başlıyor. Vatandaşlar, 14 branşta açılan kurs kayıtlarına yoğun ilgi gösteriyor.

ASAYİŞ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, haziran ayının en sıcak günlerinden birinde çıkan yangın, Manisa Büyükşehir Belediye itfaiyesi ve orman ekiplerinin hızlı müdahalesi...

MANİSA

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi, Hayat boyu Öğrenme Haftası finalini muhteşem bir ritim şovla tamamladı.

MANİSA

Temiz Yunusemre Temiz Çevre kampanyasında bu haftanın durağı Karaali Mahallesi oldu.

ASAYİŞ

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mesir Mahallesi’nde yalnız yaşayan yaşlı adamın çöp evini temizledi.

MANİSA

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağıköseler Mahallesi’nde 25 bin metrekarelik alanda kurduğu meyve bahçesi ile bölge meyveciliğine öncülük etmeye devam ediyor.

MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projeleri sahada yerinde incelemek üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

MANİSA

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yangın riski teşkil eden kuru otları bir bir ortadan kaldırdı.

MANİSA

Bu yıl 484’üncüsü 23-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali coşkusu Yunusemre’de de yaşanacak.

Manisa'da Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı okullarda görevli öğretmenlere yönelik Zafer Kalkınma Ajansı işbirliği ile Proje Yazma ve Yürütme...

Yandex.Metrica