Yeşildere caddesi Haberleri

Yeşildere caddesi haberleri ve güncel Yeşildere caddesi gelişmeleri, Yeşildere caddesi ile ilgili tüm video, Yeşildere caddesi fotoğrafları ve Yeşildere caddesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Yeşildere Caddesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazası sonrası bölgede trafik yoğunluğu arttı.

ASAYİŞ

Yeşildere Caddesi Karabağlar istikametinde, su kemerlerine yakın bir noktada arıza yapan araç nedeniyle trafik akışı aksıyor.

İZMİR ULAŞIM

İzmir'de Yeşildere Caddesi'nde Karabağlar istikametine doğru ilerleyen sağ şeritte arızalanan bir araç, Tepecik yönünden gelen trafikte yoğunluğa sebep oldu.

ASAYİŞ

İzmir'in Yeşildere Caddesi'nde, zincirleme trafik kazası yaşandı.

ASAYİŞ

İzmir'in Karabağlar ilçesi Yeşildere Caddesi'nde trafik kazası meydana geldi.

ASAYİŞ

Yeşildere Caddesi'nde arızalanan bir araç, Karabağlar istikameti üzerinde trafiği olumsuz etkiliyor. Ekipler gerekli güvenlik önlemlerini alarak aracın yol dışına çekilmesi...

İZMİR EKSPRES

Yeşildere Caddesi, Karabağlar istikameti Demente Mobilya karşısında meydana gelen trafik kazası nedeniyle aksama yaşanıyor.

İZMİR EKSPRES

Yeşildere Caddesi üzerindeki Halide Edib Adıvar Caddesi dönüşünde akşamüzeri bir araç arıza yaptı.

ASAYİŞ

İzmir'in Yeşildere Caddesi üzerinde, Havalimanı istikametine doğru Halide Edib Adıvar Caddesi dönüşünde arızalanan bir araç, trafiği olumsuz etkiliyor.

GEZİ REHBERİ

İzmir Yeşildere Caddesi’ne ulaşım artık daha kolay! Otobüs, tren ve metro seçenekleri ile şehrin merkezi noktasına rahatça erişebilirsiniz.

ASAYİŞ

Yeşildere Caddesi'nde Ballıkuyu mevkiinde meydana gelen araç arızası nedeniyle trafik akışı Meles mevkiine kadar uzanıyor. Yol kullanıcılarının dikkatine sunulur.

İZMİR EKSPRES

Yeşildere Caddesi ile Halide Edip Adıvar Bulvarı'nın kesişim noktasında meydana gelen trafik kazası, ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Yandex.Metrica