Warner bros Haberleri

warner bros haberleri ve güncel warner bros gelişmeleri, warner bros ile ilgili tüm video, warner bros fotoğrafları ve warner bros haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM - TEKNOLOJİ

Warner Bros. Discovery CFO’su Gunnar Wiedenfels, gelecekte Hogwarts Legacy için bir devam oyununun geliştirilebileceğini öne sürdü ve heyecan yarattı.

KÜLTÜR - SANAT

Jack Black ve Jason Momoa'nın başrolde olduğu Warner Bros. yapımı Minecraft filmi, 4 Nisan 2025'te sinemalarda. Fragmanı yayınlanan filmin hikaye...

KÜLTÜR - SANAT

Warner Bros, Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek olan Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı filminin fragmanını yayınladı.

KÜLTÜR - SANAT

Üç sezonluk performansıyla futbolseverlerin beğenisini kazanan Ted Lasso, final yapmasına rağmen televizyonlara tekrar geri dönebilir.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Avalanche Software, Hogwarts Legacy’nin devamı için iş ilanları açtı. Bu, Hogwarts Legacy 2'nin geliştirilmekte olduğunu gösteriyor.

KÜLTÜR - SANAT

Warner Bros, Alan Moore ve Dave Gibbons'ın klasik çizgi romanından uyarlanan animasyon film Watchmen Chapters 1 ve 2 için özel...

KÜLTÜR - SANAT

Warner Bros Discovery, Blue Beetle karakterine yeni bir soluk getiriyor. Blue Beetle animasyon dizisi ile DC Evreni genişlemeye devam ediyor.

Yandex.Metrica