Var Haberleri

var haberleri ve güncel var gelişmeleri, var ile ilgili tüm video, var fotoğrafları ve var haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, açıklanan VAR kayıtlarının ardından hakem Volkan Bayarslan'ı eleştirerek yabancı VAR hakemi talebinde bulundu.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında VAR kayıtları ile ilgili konuştu.

SPOR

Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçında, Göztepe'nin bir golü VAR'dan döndü. Peki verilen karar doğru muydu?

SPOR

Almanya, EURO 2024'ün açılış maçında İskoçya'yı 5-1'lik farklı bir skorla mağlup ederek turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı.

SPOR

Wolverhampton, Premier Lig yıllık toplantısında VAR'ın kaldırılması için karar tasarısı sundu.

SPOR

Premier Lig kulüpleri VAR sistemini kaldırmayı değerlendiriyor. Kulüpler ortak bir vizyona ulaşmak için çaba sarf ediyor.

SPOR

Kıbrıs Süper Ligi’nin 30’uncu haftasında Göçmenköy İYSK ile Doğan Türk Birliği arasında oynanan karşılaşmada ilk kez VAR sistemi kullanıldı.

SPOR

UEFA, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 51 maçta görev yapacak hakemlerin listesini açıkladı. Buna göre, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda orta hakem olarak...

SPOR

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. hafta kapanış maçında EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak. Zorlu müsabakada VAR hakemi olarak Alman hakem...

Yandex.Metrica