Uşakspor Haberleri

Uşakspor haberleri ve güncel Uşakspor gelişmeleri, Uşakspor ile ilgili tüm video, Uşakspor fotoğrafları ve Uşakspor haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak Uşakspor, deneyimli sol bek Abdullah Balıkuv'u 1 yıllık sözleşmeyle kadrosuna kattı.

SPOR

Uşakspor, tecrübeli orta saha Selçuk Alibaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sezona Etimesgut deplasmanında başlayacak takım, Türkiye Kupası'nda 1922 Konyaspor...

SPOR

Belediye Kütahyaspor, 2024-2025 sezonunu Zafer Kupası’nda Uşakspor’u 2-1 yenerek açtı. Takım, yeni sezona galibiyetle başlamanın gururunu yaşıyor.

SPOR

TFF 3.Lig'de Uşakspor, forvet, orta saha ve defansa takviyeler yaparak 3 oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

SPOR

TFF 3.Lig'de transfer hareketlerine ara vermeden devam eden Uşakspor, son olarak forvet oyuncusu Onur Civelik'i kadrosuna katarak takımı güçlendirdi.

SPOR

TFF 3.Lig ekiplerinden Uşakspor, tecrübeli forvet Umut Akpınar ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

SPOR

TFF 3.Lig'de bu sezon mücadele edecek olan Uşakspor, şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için transferlere devam ediyor.

EGE'DEN

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, antrenman yapan Uşakspor futbolcularını ziyaret etti.

EGE'DEN

TFF 3.Lig'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Uşakspor, 35 yaşındaki tecrübeli orta saha Talha Mayhoş'u renklerine bağladı.

SPOR

TFF 3.Lig'de önce yönetimi belirleyen, sonra da kadroyu dizmeye başlayan Uşakspor, transferlere devam ediyor.

SPOR

Uşakspor, TFF 3. Lig'de şampiyonluk için kolları sıvayan yönetim kadrosuna 7 yeni isim kattı.

TFF 3.Lig'de Uşakspor, teknik direktörünü belirledi. Sportif direktörden sonra teknik direktörünü de belirleyen Uşakspor transferleri hızlandırmak istiyor.

Yandex.Metrica