Transfer yasağı Haberleri

Transfer yasağı haberleri ve güncel Transfer yasağı gelişmeleri, Transfer yasağı ile ilgili tüm video, Transfer yasağı fotoğrafları ve Transfer yasağı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

TFF 2.Lig'de mücadele edecek olan Nazillispor, emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Şirketleşme tamamlandıktan sonra şimdi de transfer yasağı kaldırıldı.

SPOR

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, transfer yasağının kaynağı olan Bytyqi krizini çözmeye çalışırken, Assombalonga'nın alacakları nedeniyle ikinci cezayla karşı karşıya.

SPOR

Antalyaspor'un yeni transferi Townsend, transfer yasağından kaynaklı maçlara çıkamıyor. Sadece antrenman yapabildiğini söyleyen İngiliz futbolcu,"Antalyaspor'da sıkışmış durumdayım" dedi.

GÜNCEL

Transfer yasağını kaldırmak için yoğun çaba harcayan Nazillispor, alacaklılarına 2 milyon 400 bin TL ödeme yaparak önemli bir adım attı.

SPOR

Altay'da mali sıkıntıların gölgesinde transfer yasağı ve sözleşme fesih haberleri peş peşe geliyor. Küme düşen Altay'ın sıkıntıları devam ediyor.

SPOR

Yeni sezona şirketleşme kararıyla giren Altay'da yatırımcı arayışları sürerken, transfer yasağı da devam ediyor

SPOR

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla 11. sıraya kadar gerileyen Adana Demirspor'a FIFA'dan kötü haber geldi.

Yandex.Metrica