Telsiz Haberleri

telsiz haberleri ve güncel telsiz gelişmeleri, telsiz ile ilgili tüm video, telsiz fotoğrafları ve telsiz haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


DÜNYA

Lübnan'da çağrı cihazları ve telsizlerin patlatılmasından sonra Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, "Eşi benzeri görülmemiş bir katliama tanık olduk" açıklamasını yaptı.

DÜNYA

Lübnan Silahlı Kuvvetleri, şüpheli görülen çağrı cihazı, telsiz ve benzeri iletişim cihazlarının kontrollü şekilde patlatılarak imha edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Lübnan’daki telsiz patlamalarının ardından ASELSAN, yerli ve milli ARTCOM 5433 V/UHF-P telsiz modelini tanıtarak güvenli iletişim çözümleri sundu.

GÜNCEL

İsrail’in Lübnan’daki çağrı cihazlarını patlatmasının ardından MSB, TSK’nın muhabere güvenliği için aldığı önlemleri ve yerli sistemlerin önemini duyurdu.

DÜNYA

Lübnan’da 20 kişinin hayatını kaybettiği, 450 kişinin de yaralandığı saldırıda, ülkede kullanılan telsizleri üreten Icom şirketi açıklama yaptı.

GÜNCEL

Lübnan'da iletişim cihazlarının eş zamanlı patlatılması sonrası çağrı cihazı, telsiz gibi cihazların güvenlik tehdidi olup olmadığı tartışılıyor.

DÜNYA

İsrail, Lübnan’da Hizbullah’a ait iletişim cihazlarına yönelik ikinci bir siber saldırı gerçekleştirdi. Patlayıcılarla donatılmış cihazlar infilak etti.

Yandex.Metrica