Teknoloji haberleri Haberleri

Teknoloji haberleri haberleri ve güncel Teknoloji haberleri gelişmeleri, Teknoloji haberleri ile ilgili tüm video, Teknoloji haberleri fotoğrafları ve Teknoloji haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM - TEKNOLOJİ

Yapay zeka, içerik üretimini dönüştürüyor. İnsan ve makine işbirliği, içerik üretiminde kaliteyi ve verimliliği artırıyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisi, evlerimizi daha akıllı ve bağlantılı hale getiriyor. Akıllı evler, konforu ve güvenliği artırırken, enerji verimliliği sağlıyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Dijital göçebelik, dünyanın dört bir yanından çalışanların internet bağlantısıyla bağımsız bir yaşam sürmesini sağlıyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

E-spor, Türkiye'de gençlerin hızla benimsediği ve profesyonel kariyer hedefi haline getirdiği yeni bir alan olarak dikkat çekiyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Yapay zekanın hızla gelişmesi, Türkiye’de eğitim sistemini dijital dönüşüme itiyor. Öğretim süreçlerinden öğrenci değerlendirmelerine kadar birçok alanda yapay zekanın etkileri...

BİLİM - TEKNOLOJİ

Meta, Avustralyalı kullanıcıların sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları, yapay zeka modelinin eğitiminde izinsiz olarak kullandığını kabul etti.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Türkiye’deki akıllı şehir projeleri, şehirlerin yönetiminden ulaşımına kadar birçok alanda dönüşüm yaratıyor.

SAĞLIK

Yapay zeka (AI), sağlıktan otomotive kadar birçok sektörde devrim yaratırken, özellikle sağlık alanında büyük umut vaat ediyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Türkiye, son yıllarda siber tehditlerle mücadele etmek ve dijital altyapısını korumak amacıyla ciddi adımlar atıyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, şehirler de dijitalleşme sürecine girerek daha "akıllı" hale gelmeye başladı.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Türkiye’de yenilenebilir enerji projeleri, enerji sektöründe önemli dönüşümlere yol açtı.

SAĞLIK

Yeni sağlık teknolojileri, hastalıkların teşhis ve tedavisinde önemli yenilikler sunuyor. İşte günümüz sağlık teknolojilerinin hastalıklar üzerindeki etkileri.

Yandex.Metrica