Söke Belediyesi Haberleri

Söke Belediyesi haberleri ve güncel Söke Belediyesi gelişmeleri, Söke Belediyesi ile ilgili tüm video, Söke Belediyesi fotoğrafları ve Söke Belediyesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EGE'DEN

Söke Belediyesi, eski otogar alanındaki yıkım çalışmalarına başladı. Alanın temizlenmesi ve modern projelere açılması hedefleniyor.

EGE'DEN

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Ege Belediyeler Birliği Meclis toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in birlik başkanlığına...

EGE'DEN

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yıpranan konteynerleri tamir ederek hem ekonomiye katkı sağlıyor hem de hizmet kalitesini artırıyor.

EGE'DEN

Samos'tan gelen 63 kişilik bir grup misafir, Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan tarihi Kemalpaşa Mahallesi'ni ziyaret etti.

İZMİR EKSPRES

Söke Belediyesi, Başkan Dr. Mustafa İberya Arıkan'ın talimatları doğrultusunda kent girişlerini güzelleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

EGE'DEN

Söke Belediyesi tarafından Mart ayı içinde temeli atılan Söke Belediyesi Sevimli Patiler Sevgi Evi'nin yapım çalışması hızla devam ediyor.

Yandex.Metrica