Semih Balaban Haberleri

Semih Balaban haberleri ve güncel Semih Balaban gelişmeleri, Semih Balaban ile ilgili tüm video, Semih Balaban fotoğrafları ve Semih Balaban haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


AYDIN

Yunusemre Belediyesi, kadınların el işi ürünlerini sosyete pazarında satışa sunuyor. Ev ekonomisine destek veren proje, her salı günü devam edecek.

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, rahatsızlıkları sebebi ile evlerinde temizlik yapamayan çifte yardımda bulundu.

MANİSA

Temiz Yunusemre Temiz Çevre kampanyasında bu haftanın durağı Karaali Mahallesi oldu.

MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, judo ve tekvando branşlarında ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalya kazanan Yunusemre Belediyespor'un sporcularını tebrik ederek...

MANİSA

Yunusemre Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği Akmescit Mahallesi ile sürdü.

MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projeleri sahada yerinde incelemek üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Semih Balaban Harekete Geçiyor: Yanıltanlara Karşı Dava Açacak! Yunusemre Belediye Başkanı, Yönetimdeki Değişikliği Savundu ve Adaletten Şaşmayacağını Vurguladı!

YEREL YÖNETİMLER

Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç fazlası 48 aracı belediye binası önünde sergiledi. Başkan Balaban, araçların toplam maliyetinin 68 milyon lira olduğunu vurguladı.

Yandex.Metrica