Şehzadeler belediyesi Haberleri

şehzadeler belediyesi haberleri ve güncel şehzadeler belediyesi gelişmeleri, şehzadeler belediyesi ile ilgili tüm video, şehzadeler belediyesi fotoğrafları ve şehzadeler belediyesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA

Şehzadeler Belediyesi, ilçedeki zincir marketlerde fiyat denetimlerini düzenli olarak gerçekleştirerek tüketicilerin haklarını koruyor.

MANİSA

Şehzadeler Belediyesi, son günlerde belediye başkanı ve başkan yardımcılarının adlarının kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimleri için halkı uyardı.

MANİSA

Manisa’nın Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i makamında ağırladı.

MANİSA

Şehzadeler Belediyesi, Çınarlıkuyu Mahallesi'nde yoğun yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürerek bölge sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmayı hedefleyerek hizmet sunuyor.

MANİSA

Şehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okulları çerçevesinde düzenlenen futbol kursu, 22 öğrencinin katılımıyla Emin Kaçar Antrenman Sahasında başladı.

MANİSA

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Türkiye Belediyeler Birliği'nde Tarım, Hayvancılık ve Gıda Güvenliği Komisyonu'na seçildi.

MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde müjdeli haber! Şehzadeler Belediyesi, çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmek için önemli bir adım attı. İşte detaylar...

MANİSA

Manevi ve tarihi değeriyle bilinen Tarihi Kurşunlu Han, emekli ve ev kadınlarına yeni bir fırsat sunuyor

Yandex.Metrica