Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu Haberleri

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu haberleri ve güncel Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu gelişmeleri, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ile ilgili tüm video, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu fotoğrafları ve Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, kamuoyunda dolaşan yanlış bilgileri düzeltmek amacı ile bir basın açıklaması yayınlayarak akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’nda OSB'nin mevcut durumu, yatırımlar, altyapı çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler detaylı olarak değerlendirildi.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, bayram tatili sonrası belediye birimlerinde çalışan personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Selim Akbıyıkoğlu, Salihli'deki Toprak Mahsulleri Ofisini (TMO) ziyarete gerçekleştirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek sağlık ve hijyen denetimleri yaptı, besicilerin ve...

Yandex.Metrica