Saha Haberleri

Saha haberleri ve güncel Saha gelişmeleri, Saha ile ilgili tüm video, Saha fotoğrafları ve Saha haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

Başkan Turan'ın sahada gerçekleştirdiği incelemeler, Ödemiş'teki yol bakım ve onarım çalışmalarının ne kadar titizlikle sürdürüldüğünü bir kez daha gözler önüne...

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki mahallelerde sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak amacıyla kurduğu İzmir SAHA ekipleriyle çalışmalarına başladı.

EKONOMİ - FİNANS

Fonlar arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız, SAHA'nın derecelendirdiği 5 yıldızlı fonlar makul risklerle yüksek getiri sağlayan seçenekler sunuyor.

EGE'DEN

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Park Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli çalışanlarla bir araya gelerek sahadaki deneyimleri ve talepleri dinledi.

SPOR

Süper Lig'de ilk kez mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, Eyüpspor'dan 34 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı.

SPOR

TFF 3.Lig'de kalıcı olmak isteyen Muğlaspor, orta sahasına Isparta 32 Spor'dan takviye yaptı.

SPOR

TFF 3.Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Levent Eriş yönetiminde yeni sezon için antrenmanlara başlangıcı gerçekleştirdi.

SPOR

TFF 3.Lig'de Tire FK, orta saha oyuncusu Mertcan Aktaş ile sözleşme imzaladı.

SPOR

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırıyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'ın oyuncusuna kancayı takmış durumda.

MAGAZİN

Futbol dünyası sadece saha içinde değil, aynı zamanda saha dışında da büyük ilgi görüyor.

Yandex.Metrica