Rezerv Haberleri

rezerv haberleri ve güncel rezerv gelişmeleri, rezerv ile ilgili tüm video, rezerv fotoğrafları ve rezerv haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


FİNANS EKSPRES

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon, cari açık ve döviz rezervleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

FİNANS EKSPRES

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 147 milyar 622 milyon dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

FİNANS EKSPRES

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 14 Haziran itibarıyla rezervlerini açıkladı.

FİNANS EKSPRES

Ankara - Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Başkanı Mehmet Yılmaz, Türkiye'nin madencilik potansiyeline dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FİNANS EKSPRES

TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerine göre, 7 Haziran itibarıyla toplam rezervlerde kaydedilen artışla tarihi bir rekor kırıldı.

FİNANS EKSPRES

Şimşek: Son iki ayda Merkez Bankası rezervleri 67 milyar dolar arttı

FİNANS EKSPRES

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin döviz rezervlerinin 2020'den bu yana ilk kez artıya geçtiğini belirtti.

FİNANS EKSPRES

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 24 Mayıs ile biten haftada 3 milyar 117 milyon dolar artarak 142 milyar 242 milyon dolara...

GENEL

Norveç ve Grönland arasındaki deniz yataklarında yapılan araştırmalar, son 20 yılın en büyük altın, metal ve mineral rezervlerinin keşfedildiğini gösteriyor.

Yandex.Metrica