Rekabet kurulu Haberleri

rekabet kurulu haberleri ve güncel rekabet kurulu gelişmeleri, rekabet kurulu ile ilgili tüm video, rekabet kurulu fotoğrafları ve rekabet kurulu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ - FİNANS

Getir Perakende Lojistik A.Ş.'nin kontrolü, Mubadala Investment Company PJSC tarafından devralınıyor.

EKONOMİ - FİNANS

Rekabet Kurulu, Edirne'nin Keşan ilçesinde faaliyet gösteren üç beton firmasına karşı soruşturma başlattı.

EKONOMİ - FİNANS

Rekabet Kurulu, bazı devralma ve ortak girişim başvurularını sonuçlandırdı.

EKONOMİ - FİNANS

Rekabet Kurulu, Çimsa Çimento hakkında yürütülen soruşturmayı sonuçlandırdı ve şirketin rekabeti ihlal ettiğine dair bir bulguya rastlanmadığını açıkladı.

EKONOMİ - FİNANS

Rekabet Kurulu, çeşitli devralma başvurularını değerlendirerek onayladı. İlhanlar Haddecilik, Polimetal Madencilik, Hanon Systems ve diğer şirketler ile ilgili kararlar açıklandı.

EKONOMİ - FİNANS

Rekabet Kurulu, Hattat Traktör firmasına, traktör üretim ve pazarlama sektöründeki rekabeti kısıtlayıcı uygulamalar nedeniyle 20,7 milyon lira ceza verdi.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Google’a yönelik yürütülen soruşturmada, arama motoru sonuç sayfasında sunulan özelliklerin rekabeti engelleyip engellemediğini incelemekteydi. Karar açıklandı. İşte detaylar...

ASAYİŞ

Rekabet Kurulu'nca, Google’a para cezası verildi.

GÜNCEL

Rekabet Kurulu, Apple'ın App Store'daki ödeme sistemi ve uygulama geliştiricilerine yönelik kısıtlamaları nedeniyle soruşturma başlattı.

Yandex.Metrica