Pop müzik Haberleri

Pop müzik haberleri ve güncel Pop müzik gelişmeleri, Pop müzik ile ilgili tüm video, Pop müzik fotoğrafları ve Pop müzik haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


LİFE EKSPRES

Süperstar Ankara’da fırtınalar estirdi. Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan Ankara Atılım Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

LİFE EKSPRES

Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç, yaptığı açıklamalar ve alkollü halleriyle sürekli gündemdeydi.

LİFE EKSPRES

Türk pop müziğine 90’lı yıllardan itibaren yaptığı çalışmalarla renk katan Ercan Saatçi geçtiğimiz akşam Alaçatı Hayal Kahvesinde sahne aldı.

LİFE EKSPRES

İzmir'in müzik dolu sokaklarından çıkan ve eğitimini burada tamamlayan Buse Çağla, piyano dersleriyle başladığı müzik yolculuğunda yeni şarkısı ''Yazık'' ile...

LİFE EKSPRES

Ünlü sanatçı İrem Derici kurban bayramının ikinci günü akşamı Çeşme Alaçatı'da sevenleriyle buluştu.

LİFE EKSPRES

Özcan Deniz’in unutulmaz performansıyla Çeşme’de sezona merhaba dedi

LİFE EKSPRES

Umut Açıkgöz, Bodrum'da sahne aldığı mekanda iki saat boyunca konuklarına müzik ziyafeti sunarak unutulmaz bir gece imza attı.

LİFE EKSPRES

Başarılı sahne performansları ve kusursuz sesiyle tanınan Seren Sındık; müzikal yolculuğunda unutulmaz bir dönüm noktasına imza atıyor.

LİFE EKSPRES

Ozan Orhon; 'Ben doksanlara takılıp kalmadım' Başarılı sanatçı ''Ozan Orhon''; yeni şarkısı Huzuru dinleyicisiyle buluşturdu.

LİFE EKSPRES

Madam Arabesk Bodrum'da sahne aldığı Azka Otelde sergilediği enerjik performansıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

LİFE EKSPRES

Geçtiğimiz yıllarda Bahadır Tatlıöz ile yayınladıkları ''Net'' şarkısıyla müzik listelerinde uzun süre zirvede kalan Bilge Nihan’ın yeni şarkısı çıktı.

LİFE EKSPRES

Ömür Gedik, sözlerini Ozan Gülek ile birlikte yazdığı yeni single çalışması Filozof’u sevenleriyle buluşturdu.

Yandex.Metrica