Pamukkale Belediyesi Haberleri

Pamukkale Belediyesi haberleri ve güncel Pamukkale Belediyesi gelişmeleri, Pamukkale Belediyesi ile ilgili tüm video, Pamukkale Belediyesi fotoğrafları ve Pamukkale Belediyesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, Alzheimer farkındalığını artırmak amacıyla “Unutmuyoruz, Umut Oluyoruz” sloganıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

GÜNCEL

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda gazilerin fedakârlıklarının asla unutulmayacağını vurguladı.

EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali'nde bölgenin kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtarak büyük ilgi topladı.

EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilere eğitim yardımı sağlayacak. Başvurular 15 Eylül 2024...

EGE'DEN

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 2024-2025 eğitim öğretim yılına başlarken eğitimde kaliteyi artırma hedefini vurguladı ve başarılar diledi.

EGE'DEN

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek zabıta personelinin haftasını kutladı ve önemli mesajlar...

EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 8 aylık eğitim yardımına başvuruları başlattı.

EGE'DEN

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılında Cumhuriyet'in ilelebet bekçisi olma sözünü yineledi. Tüm halkın bayramını kutladı.

EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutluyor. Zafer coşkusu, konserler ve zafer sürüşü ile tüm...

İZMİR EKSPRES

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, göreve geldikten sonra 4 ay gibi kısa bir sürede halkın beklentilerini karşılayarak güven ve...

EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, üniversite bölgesinde ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya koyduğu PAKBİS (Pamukkale Akıllı Bisiklet Sistemi) yenilendi.

EGE'DEN

Pamukkale Belediyesi, yıl sonu kültür ve sanat şenliklerinde kursiyerlere teşekkür belgelerini takdim etti. Arif-Deniz Orkestrası ile coşku doruktaydı.

Yandex.Metrica