Onarım Haberleri

onarım haberleri ve güncel onarım gelişmeleri, onarım ile ilgili tüm video, onarım fotoğrafları ve onarım haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EGE'DEN

Yoğun yağışlar sonrası kırsal mahallelerde bozulan yolların onarımı ve parke taşı değişimleri hızla sürüyor. Ekipler, vatandaşların ulaşımını güvence altına almak...

İZMİR ULAŞIM

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle, Örnekköy’den Karşıyaka istikametine otoyol katılım kolu trafiğe kapatıldı.

GÜNCEL

Bayraklı Belediyesi, park ve bahçelerde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçeyi yeşillendiriyor ve modernleştiriyor.

EGE'DEN

Kuşadası Belediyesi, köpeklerin sahipleriyle birlikte daha keyifli vakit geçirebileceği Pako Köpek Eğitim Parkı'nda kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

İZMİR EKSPRES

Güzelbahçe Belediyesi, ilçedeki kamuya ait okullarda boya, badana, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek, okulları yeni eğitim yılına hazırlıyor.

EĞİTİM

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde, İHA bakım ve onarımı için nitelikli personel yetiştirmek amacıyla UAVET Simülasyon ve Eğitim Laboratuvarı...

EGE'DEN

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Balıkesir genelinde planlı elektrik kesintileri yapılacağını açıkladı.

EGE'DEN

Çanakkale genelinde 10 Ağustos 2024 tarihinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacağı duyuruldu.

İZMİR EKSPRES

Gaziemir Belediyesi, araçlarının bakım ve tamir işlemlerini kendi atölyelerinde gerçekleştirerek maliyetleri düşürüyor ve hizmet sürelerini kısaltıyor.

EGE'DEN

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde eş zamanlı bakım ve onarım çalışmalarıyla şehir genelindeki iyileştirmelere hız kesmeden devam ediyor.

EGE'DEN

7 Ağustos 2024'te Çanakkale genelinde geniş çaplı elektrik kesintileri yaşanacak. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok mahalle ve sokak etkilenecek.

EGE'DEN

Balıkesir'de 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek elektrik kesintileri, birçok mahalle ve sokağı etkileyecek. İşte detaylar ve etkilenen bölgeler.

Yandex.Metrica