Ömer Toraman Haberleri

Ömer Toraman haberleri ve güncel Ömer Toraman gelişmeleri, Ömer Toraman ile ilgili tüm video, Ömer Toraman fotoğrafları ve Ömer Toraman haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman başkanlığında düzenlenen toplantıda, yeni eğitim yılı için güvenlik önlemleri masaya yatırıldı.

GÜNCEL

Çanakkale'de açılışı yapılan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası, sosyal destek hizmetlerinde yeni bir dönemin kapısını aralıyor.

EGE'DEN

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezin işleyişi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EGE'DEN

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Çanakkale’deki tarihi ve manevi değeri yüksek alanları ziyaret etti.

EGE'DEN

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Çanakkale Valisi Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Biga'nın önemli yatırımları ve Biga Fuarı ele...

EGE'DEN

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret ederek ajansın projeleri ve bölgesel katkıları hakkında bilgi...

EGE'DEN

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i ziyaret ederek belediye binasında bir araya geldi.

EGE'DEN

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Çanakkale Valiliği'ne atandı. Çanakkale'nin tarihi önemini vurgulayan Toraman, bölgedeki potansiyel ve riskler hakkında bilgilendirdi.

Yandex.Metrica