Ömer günel Haberleri

ömer günel haberleri ve güncel ömer günel gelişmeleri, ömer günel ile ilgili tüm video, ömer günel fotoğrafları ve ömer günel haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Yunanistan’ın Sisam Adası'nda düzenlenen 26’ncı Simi Uluslararası Sempozyumu’na katılarak önemli mesajlar verdi.

FUTBOL

Ömer Günel, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile beraber, kurucularından olduğu Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

AYDIN

Kuşadası Belediyesi'nin "Kuşadası'nda çocuklar lıkır lıkır süt içiyor" sloganı ile hayata geçirdiği süt desteği projesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına umut...

AYDIN

Kuşadası'nda sanatseverler, iki usta ismin eserlerini bir araya getiren "Yan Yana" sergisiyle buluştu.

AYDIN

Türkiye'nin turizm başkenti Kuşadası, Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 1 milyon 200 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayarak unutulmaz bir...

AYDIN

Kuşadası Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçerek Damlacık Deresi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Ağaç İşleri Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü yerine getirerek altyapı sorunlarına çözüm getirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Kuşadası'nda ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti başladı! Tatilciler ve bölge halkı memnun.

POLİTİKA

Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den samimi sözler.

AYDIN

Kuşadası Belediyesi, Türkmen Mahallesi’nde yapımına başladığı ‘Çocuk Bakım Evi ve Kadın Danışma Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor.

AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel kendisini ziyaret eden emekliler derneği yetkililerine teşekkür ederken, emeklilerin kendileri için çok değerli olduğunu ifade...

AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Doğal Şehirler Birliği'nin 2024 yılı Mayıs ayı meclis toplantısında yapılan oylamada oy birliğiyle başkan seçildi.

Yandex.Metrica