NATO Zirvesi Haberleri

NATO Zirvesi haberleri ve güncel NATO Zirvesi gelişmeleri, NATO Zirvesi ile ilgili tüm video, NATO Zirvesi fotoğrafları ve NATO Zirvesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesinde Zelenskiy ile yaptığı görüşmede Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın son durumunu değerlendirdi.

DÜNYA

NATO Zirvesi'nde "Ukrayna Sözleşmesi" imza töreninde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenskiy'i sahneye çağırırken yanlışlıkla "Başkan...

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'da düzenlediği basın toplantısında terörle mücadelede dayanışma, İsrail'e karşı tutum ve F-16 alımları konularında önemli mesajlar verdi.

POLİTİKA

NATO'nun 75. kuruluş yıl dönümünde Washington'da düzenlenen zirvede, Cumhurbaşkanı Erdoğan birçok liderle ikili görüşmeler yaptı ve önemli mesajlar verdi.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'daki NATO Zirvesi'nde Yunanistan, İtalya ve Almanya liderleriyle bir araya geldi. Görüşmelerde bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Yandex.Metrica