Muğla haberleri Haberleri

Muğla haberleri haberleri ve güncel Muğla haberleri gelişmeleri, Muğla haberleri ile ilgili tüm video, Muğla haberleri fotoğrafları ve Muğla haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Datça’da apart dairesinde ölü olarak bulunan 59 yaşındaki Ahmet Dursun Özkan’ın ölümüne ilişkin yapılan incelemede, ölümü doğal sebeplerle gerçekleştiği belirlendi.

ASAYİŞ

Bodrum açıklarında yakalanan 102 kaçak göçmenden 50'sinin çocuk olduğu bildirildi.

ASAYİŞ

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında düzensiz göçmen operasyonu gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Fethiye Kızılada açıklarında su alan 24 metre boyundaki tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

ASAYİŞ

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında alabora olan teknelerde mahsur kalan 36 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

ASAYİŞ

Muğla'nın Milas ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik uçağı tarafından tespit edilen bir lastik botta 17 düzensiz göçmen yakalandı.

ASAYİŞ

Muğla açıklarında düzenlenen iki ayrı operasyonda 38 düzensiz göçmen kurtarıldı.

ASAYİŞ

Fethiye’de apartman sakinleri, şizofreni hastası komşuları M.Ö.’nün rahatsız edici davranışları nedeniyle korku içinde yaşıyor; yetkililerden acil çözüm talep ediliyor.

GÜNCEL

Marmaris'te Şahan Gökbakar’a ait kaçak yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından mühürlendi.

EGE'DEN

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede yürüttüğü evde sağlık hizmetiyle vatandaşlara diyetisyen ve psikolog desteği sunuyor.

ASAYİŞ

Bodrum açıklarında şişme botla yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan iki kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Datça açıklarında düzenlenen başarılı operasyonla, bir yelkenli teknede 6 göçmen kaçakçısı ve 34 düzensiz göçmen yakalandı.

Yandex.Metrica