Muğla haber Haberleri

muğla haber haberleri ve güncel muğla haber gelişmeleri, muğla haber ile ilgili tüm video, muğla haber fotoğrafları ve muğla haber haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MUĞLA

Muğla Orman İşletme Müdürlüğü, Şahin Akdemir başta olmak üzere, tüm orman şehitleri için lokma hayrı yapıp, dualar ile anıldı.

MUĞLA

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı için denizciliğin Türkiye için önemini ve Marmaris'in bu alana katkılarını açıklayan...

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ), Bodrum'da sıkça yaşanan ana hat arızalarını hızlı bir şekilde onarıyor ve yenileme...

MUĞLA

Tekvando Minikler Muğla İl Şampiyonası'nda, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü minikleri şampiyon oldu.

İZMİR EKSPRES

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras'ın yönetimindeki Kıyı Ege Belediyeler Birliği, 26 Haziran Çarşamba günü İzmir'de toplandı.

MUĞLA

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin simgesi haline gelen palmiye ağaçlarının yıllık bakım çalışmalarına başladı.

MUĞLA

Muğla'nın minik Taekwondocuları, Minikler İl Şampiyonası'nda büyük başarı elde ederek adlarından söz ettirdiler.

MUĞLA

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında Muğla kurum ve kuruluş temsilcileri ile tatbikat gerçekleştirildi.

MUĞLA

Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali için geri sayım başladı. 29 Haziran'da gerçekleşecek olan festivalin ulusal ve uluslararası olması hedefleniyor.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Belediyeler Birliği Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı'na katılarak Muğla'yı tanıttı.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi, 1 Temmuz itibariyle deniz otobüsü projesini hayata geçirerek ulaşımı 1 saate indirecek.

MUĞLA

Muğla'da düzenlenen törende, arıcılar Gazze'ye çam balı bağışladı. Vali Akbıyık desteklerini dile getirdi ve 20 bin 848 şişe bal dualarla...

Yandex.Metrica