Mauro Icardi Haberleri

Mauro Icardi haberleri ve güncel Mauro Icardi gelişmeleri, Mauro Icardi ile ilgili tüm video, Mauro Icardi fotoğrafları ve Mauro Icardi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray'ın önceki gün Adana Demirspor'u 5-1 geçtiği maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Icardi'nin durumu netleşti.

SPOR

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi’nin sağ üst arka adalesinde 2. derece strain (kısmi yırtık) tespit edildi. Tedavi süreci başladı.

SPOR

Galatasaray'ın dün oynadığı Adana Demirspor maçında sakatlanıp çıkmak zorunda kalan Mauro Icardi için açıklama yaptı.

SPOR

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında dizinden sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Detaylı tetkikler sonrasında durumu netleşecek.

MAGAZİN

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı, Mauro İcardi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

MAGAZİN

Mauro Icardi, takım arkadaşı Lucas Torreira ile birlikte İstanbul'un gece hayatına adım attı.

MAGAZİN

"Aşkın Olayım" şarkısıyla Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılma kararının...

MAGAZİN

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın inişli çıkışlı ilişkisi, son yaşanan olayla yeniden gündeme oturdu.

MAGAZİN

Mauro Icardi ile boşanma aşamasında olan Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

MAGAZİN

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıklayan eşi Wanda Nara'ya sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir mesaj gönderdi.

MAGAZİN

Ünlü pop şarkıcısı Simge Sağın, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'ye olan hayranlığını dile getirdi ve futbolcunun yakışıklılığı hakkında övgü dolu...

MAGAZİN

Wanda Nara'nın sosyal medyadan Mauro Icardi'yi takipten çıkarması ayrılık iddialarını ortaya atmıştı.

Yandex.Metrica