Manisa haber Haberleri

manisa haber haberleri ve güncel manisa haber gelişmeleri, manisa haber ile ilgili tüm video, manisa haber fotoğrafları ve manisa haber haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MANİSA

Şehzadeler Belediyesi, son günlerde belediye başkanı ve başkan yardımcılarının adlarının kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimleri için halkı uyardı.

MANİSA

Manisa'da uzun süredir zam yapılmayan toplu taşıma ve taksiler için UKOME kararıyla yüzde 40'lık bir zam kararı alındı. Yeni fiyatlar,...

MANİSA

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt, son günlerde etkili olan aşırı sıcaklarla ilgili olarak vatandaşları uyardı.

MANİSA

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, kamuoyunda dolaşan yanlış bilgileri düzeltmek amacı ile bir basın açıklaması yayınlayarak akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

MANİSA

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Battalmustafa Mahallesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözmek amacıyla yeni bir sondaj kuyusu açtı.

MANİSA

Yunusemre Belediyespor'un genç judocusu Rabia Tekin, Kuzey Makedonya'da düzenlenen Minikler Balkan Şampiyonası'nda 28 kiloda bronz madalya kazandı.

MANİSA

Kulalı genç badminton sporcuları, Çorum'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda önemli başarılar elde ederek son 8'e kalmayı başardı.

MANİSA

Alaşehir'de yaban mersini yetiştiriciliği yapan Pınar Ünsal Atıcı, bu yıl 7 ülkeye ihracat yaparak başarı grafiğini yükseltiyor.

MANİSA

Manisa'nın Kula ilçesi CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, belediye ile anlaşma yapan özel bir firmanın yetkilileriyle yaşanan anlaşmazlık sonrası darp...

MANİSA

CHP'li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makamında iki kişiyi darp ettirdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Şoförü ve koruması ise tutuklanarak cezaevine...

MANİSA

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak Mahallesi'nde yaşanan içme suyu sorununu çözmek için yenileme çalışması başlattı.

MANİSA

Manisa Şehzadeler Ampute Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ve Başkan Ferdi Zeyrek'in desteğiyle ilerleyecek.

Yandex.Metrica