Kültür-Sanat haberleri Haberleri

Kültür-Sanat haberleri haberleri ve güncel Kültür-Sanat haberleri gelişmeleri, Kültür-Sanat haberleri ile ilgili tüm video, Kültür-Sanat haberleri fotoğrafları ve Kültür-Sanat haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


KÜLTÜR - SANAT

Sovyetler Birliği’nin çöküşünün arkasında yatan en büyük nedenlerden biri ekonomide yaşanan derin krizdi. Devlet, ülkenin ekonomik sıkıntılarını çözmekten uzak kaldı.

KÜLTÜR - SANAT

Samsun Saathane Meydanı'ndaki çay ocakları, Erzurum şekerini kullanarak geleneksel bir tat sunuyor. Kıtlama şekerin öyküsü ise oldukça ilginç.

KÜLTÜR - SANAT

Bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, "Aida" operasından "Kuğu Gölü" balesine değin birçok eser sanatseverlerle buluşacak....

KÜLTÜR - SANAT

Efes'teki yasaklı bölgede, İmparator Neron döneminde genişletilen 30 bin kişilik stadyum bulunuyor; günümüzde bu alan gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor.

KÜLTÜR - SANAT

Türkçede yaygın olarak kullanılan “ahmak” kelimesinin kökeni ve tarihçesi, dil ve kültürel etkileşimlerle zenginleşmiştir.

KÜLTÜR - SANAT

Bu yıl 5-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, ulusal ve belgesel film kategorilerinde yarışacak yapımlar açıklandı.

KÜLTÜR - SANAT

IndieWire, sinema dünyasında iz bırakan 21. yüzyılın en iyi filmlerini açıkladı. Listenin zirvesinde sürpriz yapımlar yer alıyor.

KÜLTÜR - SANAT

Yaşar Üniversitesi’nden Erman Kaplama’nın yazdığı ve Dario Argento’nun yönettiği "Ölümsüz Odysseus-1. Bölüm"ün kadrosunda ünlü isimler yer alacak.

KÜLTÜR - SANAT

Sanatçı @nonomason, ABD-Meksika sınır devriyesi tarafından çekilen x-ray görüntülerini kullanarak “X-Ray Vision vs. Invisibility” adlı bir fotoğraf serisi oluşturdu ve...

KÜLTÜR - SANAT

Nişantaşı'ndaki bir konakta Cemil Topuzlu tarafından gerçekleştirilen ilk sezaryen operasyonu dönemin gazetelerinde geniş yankı uyandırdı. İşte o tarihi olayın detayları...

KÜLTÜR - SANAT

Ruhsal bozuklukları konu alan bu filmler, insan zihninin karanlık yanlarını keşfederek, izleyicilere unutulmaz ve derinlemesine bir deneyim sunuyor.

KÜLTÜR - SANAT

Dünya tarihinde sayısız savaş yaşanmış, bazıları günlerce sürerken, bazıları ise yüzyıllar boyunca devam etmiştir.

Yandex.Metrica