Kontenjan Haberleri

kontenjan haberleri ve güncel kontenjan gelişmeleri, kontenjan ile ilgili tüm video, kontenjan fotoğrafları ve kontenjan haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EGE'DEN

2024-YKS yerleştirme sonuçlarına göre, toplam kontenjanların %98,8’i doldu. Yapay Zeka ve Bilişim programlarına gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.

SPOR

Süper Lig'de Avrupa Ligi kayıtları için UEFA listeleri belli olmaya başlıyor. Peki üç büyüklerde yabancı kontenjanı ne durumda?

EĞİTİM

ÖSYM, YKS tercih süresini 4 Ağustos saat 23.59'a kadar uzattı. Depremden etkilenen bölgelerde eğitim gören adaylar da bu kontenjandan faydalanabilecek.

EĞİTİM

YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversite kayıt işlemleri bugün sona erecek.

EĞİTİM

Üniversitelerdeki kontenjan düşüşleri ve ikinci öğretim programlarının kaldırılması, bu yılki üniversite tercihlerini nasıl etkileyecek? Detaylar haberimizin devamında!

EĞİTİM

İzmir Ekonomi Üniversitesi, 2024 YKS sonuçlarına göre yüzde 99.48’lik doluluk oranına ulaşarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

EĞİTİM

Ege Üniversitesi, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre lisans ve ön lisans kontenjanlarının yüzde 100'ünü doldurarak büyük bir başarıya...

EĞİTİM

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçlarına göre, devlet üniversitelerinde toplam kontenjanın yüzde 98,8’i ve ön lisans kontenjanlarının tamamı doldu. Yükseköğretim...

EĞİTİM

Türkiye genelinde 3 milyondan fazla adayın katıldığı 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları, 17 Temmuz Çarşamba günü erişime açılacak.

EKONOMİ - FİNANS

ÇAYKUR, günlük yaş çay alımlarının 12 bin tonu aşması nedeniyle yarından itibaren dekara 50 kilogram kontenjan uygulayacak.

Yandex.Metrica