Kocaeli haberleri Haberleri

Kocaeli haberleri haberleri ve güncel Kocaeli haberleri gelişmeleri, Kocaeli haberleri ile ilgili tüm video, Kocaeli haberleri fotoğrafları ve Kocaeli haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İzmit'te bir halk otobüsünde uyuyan genci polis, esprili bir şekilde uyandırdı. İşte o komik anların detayları…

ASAYİŞ

Kocaeli'de bir firma, projeleri iptal edildiği gerekçesiyle geri aldığı malları almak isteyen satıcıya hırsızlık suçlamasıyla baskın yapıldı.

ASAYİŞ

Kocaeli'de uyuşturucu ticareti suçundan 11 kişi yakalandı, 3'ü tutuklandı. Ele geçirilen metamfetamin ve para ile operasyon sonuçlandı.

GÜNCEL

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yüzmek için denize giren bir vatandaş, suyun altında karşılaştığı 6 kiloluk levrek balığını eliyle yakalayarak kıyıya çıktı.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ormana gideceğini söyleyen 43 yaşındaki şahıs, ağaca asılı halde ölü bulundu.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta 11 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler İl Göç İdaresine teslim edilirken araç sürücüsü...

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde annesini öldüren babasını tabancayla yaralayan genç, tekerlekli sandalye ile sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yandex.Metrica