Karayolları Genel Müdürlüğü Haberleri

Karayolları Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Karayolları Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Karayolları Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Karayolları Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Karayolları Genel Müdürlüğü haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İzmir-Aydın Otoyolu'nda Belevi viyadüğündeki bakım, onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

İZMİR ULAŞIM

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle, Örnekköy’den Karşıyaka istikametine otoyol katılım kolu trafiğe kapatıldı.

POLİTİKA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, akıllı ulaşım sistemleri vasıtasıyla yollardaki güvenliği maksimum düzeye çıkaracaklarını söyledi.

GÜNCEL

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan (KDK),memurların yıllık izinleri ile ilgili sevindiren karar verdi. KDM ayrıca  Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) izin uygulamaları ile...

GÜNCEL

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), işçi alımı yapacağını duyurdu. 3 bin işçi alımı olacağını açıklayan KGM, başvuru detaylarını açıkladı.

- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: - "Elazığ'da kurulumuna devam ettiğimiz güneş enerjisi santralinde sona gelmiş durumdayız" - "Şanlıurfa...

GÜNCEL

Karayollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uyum sağlamaları önem taşıyor.

ASAYİŞ

Denizli-Antalya karayolunun 26. kilometresinde yapılan patlatma çalışması sebebiyle bir süreliğine çift yönlü trafiğe kapatıldı.

- Muhtemel olumsuzluklara karşı 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak bölge müdürlükleri ve şube şefliklerinde görevli personel kesintisiz hizmet...

Yandex.Metrica