İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu Haberleri

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu haberleri ve güncel İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu gelişmeleri, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu ile ilgili tüm video, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu fotoğrafları ve İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR ETKİNLİK

Anadolu Ateşi, 6 Ekim Pazar günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda büyüleyici bir performans sergileyecek. Biletler satışta!

İZMİR ETKİNLİK

Hayko Cepkin, 16 Eylül Pazartesi akşamı İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Alternatif müziğin yıldızından unutulmaz bir geceye hazır olun!

İZMİR ETKİNLİK

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Levent Yüksel, İzmir'e geliyor.

İZMİR ETKİNLİK

Kenan Doğulu, 24 Ekim Perşembe günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek. Biletler satışta, müzik dolu bu geceyi kaçırmayın!

İZMİR ETKİNLİK

Ünlü sanatçı Sıla, 13 Eylül Cuma günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verecek. Biletler hızla tükeniyor, kaçırmayın!

İZMİR ETKİNLİK

Melike Şahin, 30 Eylül’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Şahin’in etkileyici performansı ve hit şarkılarıyla dolu geceyi kaçırmayın!

İZMİR ETKİNLİK

Pop müziğin efsane ismi Serdar Ortaç, 31 Ekim'de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak. Biletler satışta, hemen alın!

İZMİR ETKİNLİK

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Levent Yüksel, müzik kariyerinin 30. yılını özel bir konserle kutlayacak.

İZMİR ETKİNLİK

Ünlü müzik grubu Duman İzmir Kültürpark Açıkhava’da konser vermeye hazırlanıyor.

İZMİR ETKİNLİK

Türk müziğinin popüler isimlerinden Sefo, "İmparatour 2024" turnesi İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda başlıyor.

Yandex.Metrica