İzmir Kiliseleri Haberleri

İzmir Kiliseleri haberleri ve güncel İzmir Kiliseleri gelişmeleri, İzmir Kiliseleri ile ilgili tüm video, İzmir Kiliseleri fotoğrafları ve İzmir Kiliseleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GEZİ REHBERİ

Çeşme'nin kalbinde tarihi ve sanatı bir araya getiren Aya Haralambos Kilisesi, 1832'den günümüze kültürel etkinliklerin merkezi oldu.

GEZİ REHBERİ

Bayındır Aziz Meryem Ana Kilisesi, zamanın izlerini taşıyan bu yapı, çeşitli kullanımlarla bugüne ulaşan küçük bir tarihi kilisedir.

GEZİ REHBERİ

Bornova'nın tarihi incisi: 1857'den beri hizmet veren Saint Mary Magdalene Anglican Kilisesi, İngiliz mirasını yaşatan önemli bir dini yapı.

GEZİ REHBERİ

St. John Anglikan Kilisesi, Canterbury Başpiskoposluğu'na bağlı İzmir'in ana Anglikan kilisesidir. Tarih ve huzuru bir arada sunar.

GEZİ REHBERİ

Alsancak'ta tarih ve huzurun buluştuğu Notre Dame De Saint Holy Rosary Kilisesi, Gotik mimarisiyle göz kamaştırıyor.

GEZİ REHBERİ

İzmir Karşıyaka’daki Saint Helen Katolik Kilisesi, neogotik vitrayları ve Hz. İsa'nın yaşamını tasvir eden kabartmalarıyla etkileyici bir mimari örnek.

GEZİ REHBERİ

Aya Fotini Kilisesi, İzmir’in tarih ve kültüründe önemli bir yer; 1992’de yeniden inşa edilerek Rum Ortodoks mirasını yaşatıyor.

GEZİ REHBERİ

İzmir'deki Santa Maria Kilisesi, Fransisken rahiplerinin hizmet verdiği tarihi bir İtalyan Katolik Kilisesi olarak dikkat çekiyor.

GEZİ REHBERİ

İzmir'in en eski yapılarından St. Polycarp Kilisesi, Aziz Yuhanna'nın öğrencisi St. Polycarp'a ithaf edilmiştir. Tarihi atmosferiyle büyüleyici bir mekan.

GEZİ REHBERİ

İzmir’in tarih kokan köşelerinden biri: Yukarı Aya Yani Kilisesi. Çan kulesi ve tarihi kapısı geçmişin izlerini günümüze taşıyor.

GEZİ REHBERİ

İzmir'deki Protestan Baptist Kilisesi, tarihî bir mekan; 1922'ye ait nadir bir org ve kültürel dönüşümle şehre değer katıyor.

GEZİ REHBERİ

St. Babihist Latin Kilisesi: İzmir’in gotik mimarisiyle dikkat çeken tarihi kilisesi, hem kültürel hem de inanç turizmi için ideal bir...

Yandex.Metrica