Izmir etkinlik Haberleri

izmir etkinlik haberleri ve güncel izmir etkinlik gelişmeleri, izmir etkinlik ile ilgili tüm video, izmir etkinlik fotoğrafları ve izmir etkinlik haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


KÜLTÜR-SANAT

Gece müzeleri, etkileyici atmosferleriyle sizi bekliyor. 2024 yaz sezonu itibariyle açılan bu müzelerle Ege Bölgesi'nin tarihi dokusunu gece saatlerinde keşfetmeye...

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Madımak Oteli'nde katledilen aydınların anmasını 3 Temmuz günü İzmir Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği program ile anacak.

İZMİR EKSPRES

Türk milletinin denizlerdeki egemenlik hakkını dünya geneline duyurduğu Kabotaj Bayramı, İzmir Valiliği'nin paylaştığı program dahilinde coşku ile kutlanacak.

YEREL YÖNETİMLER

Buca Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi aileleri kaliteli vakit geçirmek adına bir araya getirmek için etkinlik düzenleyecek.

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Agora Senfoni Orkestrası, Angels Farm'daki bakıma muhtaç hayvanlar için özel bir konser düzenliyor.

İZMİR EKSPRES

İzmir'de, 'Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim' sloganıyla kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, renkli etkinliklerle dolu bir şölen havasında...

LİFE EKSPRES

İzmir'in gözde yaşam merkezlerinden Ege Perla, Babalar Günü'nü daha da renkli hale getirecek bir etkinliğe imza atacağını duyurdu.

Yandex.Metrica