Izmir asayiş Haberleri

izmir asayiş haberleri ve güncel izmir asayiş gelişmeleri, izmir asayiş ile ilgili tüm video, izmir asayiş fotoğrafları ve izmir asayiş haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

İzmir ve Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran Torbalı patlaması ile ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Torbalı ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen sanayi tüpü patlaması olayının görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Torbalı ilçesinde 15.00 sıralarında meydana gelen sanayi tüpü patlaması ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'nde saat 15.00 sularında meydana gelen doğal gaz patlaması büyük bir panik yarattı.

ASAYİŞ

İzmir'de yüksek kar vaadiyle Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı iddia edilen DenizBank...

ASAYİŞ

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, İzmir'deki nitelikli dolandırıcılık ve zimmet iddialarıyla ilgili olarak denetimlerin devam ettiğini açıkladı.

ASAYİŞ

İzmir Trafik Birimleri, sosyal medya hesaplarından vatandaşları uyaran bir paylaşımda bulundu.

ASAYİŞ

İzmir'deki bir AVM'de sigara içtiği için iş yerine kesilen cezanın maaşından kesilmesine karşı açılan dava, iş mahkemesinden milyonlarca çalışanı ilgilendiren...

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Pınarbaşı Kavşağı'nda otoyol orta refüjünde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı; Bornova istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

İZMİR EKSPRES

Karşıyaka'da bir apartmanın önündeki molozlar yüzünden çıkan tartışmada, D.E.A. isimli şüpheli Hüseyin Akıncı'yı tabancayla vurarak öldürmüş ve sonrasında tutuklanmıştır.

ASAYİŞ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde komşuların otopark kavgası kanlı bitti. Yaşanan kavgada İbrahim Halil Kuş yaralanarak hastanelik oldu.

Yandex.Metrica