İş dünyası haberleri Haberleri

İş dünyası haberleri haberleri ve güncel İş dünyası haberleri gelişmeleri, İş dünyası haberleri ile ilgili tüm video, İş dünyası haberleri fotoğrafları ve İş dünyası haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Murat Ülker, Dubai'deki çöl safari deneyimini sosyal medya hesabından paylaştı. Ülker, çöl ortasında yaşadığı heyecan verici anları takipçileriyle paylaştı.

DİĞER

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile aralarında Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin de bulunduğu 12 şirketin Hazine'ye ait hisseleri Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.

EKONOMİ - FİNANS

Koç Holding Finans Koordinatörü Barış Alparslan, Arçelik Finansman ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

EKONOMİ - FİNANS

Şişecam, 2023 yılında Ar-Ge yatırımlarının büyük bir kısmını sürdürülebilirlik faaliyetlerini ayırarak harcamayı azaltmayı hedefliyor.

EKONOMİ - FİNANS

Köklü Alman elektronik üreticisi Astro Strobel, tedarik zincirinde yaşanan kırılmalar ve iptal edilen büyük bir sipariş nedeniyle iflas başvurusunda bulundu.

EKONOMİ - FİNANS

Garanti Bankası'nda önemli bir değişiklik yaşandı. Genel Müdür Recep Baştuğ görevinden ayrıldı, yerine Mahmut Akten atandı.

EKONOMİ - FİNANS

Global Web3 şirketlerinden Orderly Network, Türkiye Ülke Direktörlüğü görevine İlker Karacan’ı getirdi.

EKONOMİ - FİNANS

Rekabet Kurulu, çeşitli devralma başvurularını değerlendirerek onayladı. İlhanlar Haddecilik, Polimetal Madencilik, Hanon Systems ve diğer şirketler ile ilgili kararlar açıklandı.

EKONOMİ - FİNANS

Sabancı Holding’in mirasçısı Sevilay Sabancı Çınar, İstanbul Emirgan’daki tarihi Atlı Köşk’teki 1/48 oranındaki hissesini 200 milyon liraya satışa çıkardı.

EKONOMİ - FİNANS

Arven İlaç, rakipler tarafından hukuka aykırı kesin devrim iddiasıyla Yapı Kredi Bankası'na 40 milyonluk tazminat talebiyle yargılamaya başvurdu.

EKONOMİ - FİNANS

Ege Bölgesi'nin 2024 yılı narenciye rekoltesi 682 bin 225 ton olarak tespit edildi. Bu rakam, geçen yıla göre yüzde 11...

EKONOMİ - FİNANS

1984 yılında Deri Sanayicileri Yapı Kooperatifi olarak kurulan İzmir Serbest Bölgesi, bugün Türkiye'nin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri...

Yandex.Metrica