Hatay haberleri Haberleri

Hatay haberleri haberleri ve güncel Hatay haberleri gelişmeleri, Hatay haberleri ile ilgili tüm video, Hatay haberleri fotoğrafları ve Hatay haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir komşu, altınları için 40 yaşındaki Reşa Zeyn'i kahve içmeye davet edip, sopayla döverek öldürdü.

ASAYİŞ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde korku evine giden 13 yaşındaki Göktuğ Kaplan, korkudan bayıldı. O anlar kameraya yansırken, video sosyal medyada viral...

GÜNCEL

Hatay’da Gece ailesi, hırsızların motorunu çaldığı dedelerinin otomobilini korumak için aracı vinçle iş yerinin önündeki konteynerin üstüne yerleştirdi.

ASAYİŞ

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bir düğünde 'halay başı olma' tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Sandalyelerin havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı.

SAĞLIK

Hatay İskenderun Devlet Hastanesi'nde sıra dışı bir vaka yaşandı.

ASAYİŞ

Hatay Emniyet Müdürlüğü, kentteki asayişi sağlamak amacıyla İskenderun ilçesinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Hatay’ın Arsuz ilçesinde, gökyüzünde görülen ve vatandaşın 'UFO' olarak yorumladığı cisim, cep telefonuyla kaydedildi.

EKONOMİ - FİNANS

Hatay’ın köklü sarraflarından Ahmet Güney, yaz düğünleri sezonunda sahte altınlardan korunmak isteyen çiftler ve vatandaşlar için önemli bilgiler paylaştı.

GÜNCEL

Antakya Hatay’da 28 Temmuz 2024 tarihinde saat 18:13:05’te 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssünün Antakya olduğu belirlendi.

Yandex.Metrica