Haniye Haberleri

Haniye haberleri ve güncel Haniye gelişmeleri, Haniye ile ilgili tüm video, Haniye fotoğrafları ve Haniye haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


DÜNYA

İsrail'in Gazze'deki okula düzenlediği saldırıda 9 Filistinli öldü. Hamas, İsrail'in Haniye'nin korumalarını hedef aldığını duyurdu.

DÜNYA

İran'ın önde gelen askeri liderlerinden Haniye'nin öldürülmesi, Orta Doğu'da gerilimi artırdı.

DÜNYA

Suriye'nin Deyrizor bölgesinde Arap aşiretlerinin düzenlediği operasyonlarda PKK'nın 9 karargahına basın yaptı. Çatışalar, Haniye suikastı sonrası tansiyonu yükseltti.

DÜNYA

Malezya Başbakanı Enver İbrahim'in, İsmail Haniye'nin ölümü ile ilgili paylaşımlarını kaldırması sebebi ile Meta, özür dileyerek kısıtlamaları kaldırdı.

GÜNCEL

Hamas lideri Haniye'nin Tahran'da suikasta uğramasının ardından akıllarda pek çok soru var.

DÜNYA

Hamas'ın yurt dışı sorumlusu Halid Meşal, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Haniye için Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen cenaze töreninde konuştu.

POLİTİKA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin cenaze törenine katılmak üzere Doha'ya...

EKONOMİ - FİNANS

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikast sonucu hayatını kaybetmesi, ekonomik piyasalarda dalgalanmalara neden oldu.

POLİTİKA

Eskişehir'de konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz erken seçimden yanayız. Ben iktidar olmak için gün sayıyorum ama iktidar erken...

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas lideri İsmail Haniye’nin suikast sonucu ölmesine ilişin sosyal medyadan mesaj paylaştı.

DÜNYA

Hamas hareketinin lideri İsmail Haniye, bu sabah İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti.

Yandex.Metrica