Hakurk Haberleri

hakurk haberleri ve güncel hakurk gelişmeleri, hakurk ile ilgili tüm video, hakurk fotoğrafları ve hakurk haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, 7-9 Eylül tarihlerinde Irak'ın Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini...

ASAYİŞ

MSB, 5 Eylül’deki hava harekâtında Irak’ın Gara ve Hakurk bölgelerinde toplam 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde düzenlenen hava harekâtında 21 terörist hedefinin imha edildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Son dakika gelişmesi...Irak'ın Hakurk bölgesinde 7 PKK'lı terörist ve Suriye'nin Zeytin Dalı bölgesinde 1 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

ASAYİŞ

MİT’in gerçekleştirdiği nokta operasyonu sonucu, Hakurk’ta TSK üssüne yönelik eylem planlayan PKK/KCK mensubu Serdar Sömez etkisiz hale getirildi.

ASAYİŞ

Son dakika gelişmesi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar hakkında önemli bir duyuru...

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk, Gara, Pençe-Kilit ve Barış Pınarı bölgelerinde 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Yandex.Metrica