Gara Haberleri

gara haberleri ve güncel gara gelişmeleri, gara ile ilgili tüm video, gara fotoğrafları ve gara haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, 7-9 Eylül tarihlerinde Irak'ın Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini...

ASAYİŞ

MSB, 5 Eylül’deki hava harekâtında Irak’ın Gara ve Hakurk bölgelerinde toplam 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun akrabası Üsteğmen Ömer Fatih Ayar, Irak'ın Gara bölgesinde PKK'nın saldırısında şehit oldu. İmamoğlu, sosyal...

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde teröristlerle temasta ağır yaralanan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar, hastaneye sevk edildikten sonra şehit oldu.

ASAYİŞ

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde düzenlenen hava harekâtında 21 terörist hedefinin imha edildiğini açıkladı.

ASAYİŞ

Son dakika gelişmesi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar hakkında önemli bir duyuru...

GÜNCEL

Türk Silahlı Kuvvetleri, Gara ve Haftanin bölgelerinde tespit edilen 13 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtıyla etkisiz hâle getirdi.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk, Gara, Pençe-Kilit ve Barış Pınarı bölgelerinde 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Yandex.Metrica