Eser Haberleri

eser haberleri ve güncel eser gelişmeleri, eser ile ilgili tüm video, eser fotoğrafları ve eser haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Ankara Emniyeti, tarihi eser kaçakçılığına yönelik operasyonla Sultan Abdülaziz’in fermanından Edward Prior saate kadar birçok eseri ele geçirdi.

LİFE EKSPRES

Haziran 2024'te yerli kitap raflarında en çok satan eserler hangileriydi? İşte bu kitapların konuları ve öne çıkan özellikleri.

LİFE EKSPRES

Türkiye’nin kültürel mirasını koruma çabaları, son yedi yılda 7.824 tarihi eserin yurt dışından geri getirilmesiyle meyvelerini verdi.

KÜLTÜR-SANAT

Manisa'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda yaklaşık 2 bin yıllık olduğu değerlendirilen Meryem Ana figürlü mozaik ele geçirildi.

LİFE EKSPRES

BonVivant, Sevinç Bayraktar ve Prof. Dr. Sema Hakkı'nın eserlerini sanatseverlerle buluşturduğu "Yaşamda İZ Olmak" sergisiyle kapılarını açıyor.

AYDIN

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen kurslarda üretilen eserler sergilendi.

KÜLTÜR-SANAT

Nazım Hikmet, Türk şiirinin devrimci sesi ve en önemli isimlerinden biridir. 15 Ocak 1902'de Selanik'te doğan Nazım Hikmet, 3 Haziran...

İZMİR EKSPRES

Bornova Yeşilova Höyüğü'nde yapılan kazılarda çıkarılan eserler, görme engelli bireylerin tarihi keşfetmeleri için seramik çamuruyla yeniden üretildi.

SANAT

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 11, 16 ve 18 Ocak'ta "Fındıkkıran" balesini sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Yandex.Metrica