Erman uzun Haberleri

erman uzun haberleri ve güncel erman uzun gelişmeleri, erman uzun ile ilgili tüm video, erman uzun fotoğrafları ve erman uzun haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ve İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, ilçede altyapı iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

YEREL YÖNETİMLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un hediyesi olan bir kedi yavrusunu sahiplenerek, adını "Zafer" koydu. Bu...

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, göreve geldiği 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçede önemli hizmetlere imza attı.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinde birinci parti oldukları gün doğan yavru kediyi sahiplendi ve adını "Zafer" koydu.

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile 66 kadrolu işçinin ücret ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediyesi, sorumluluk sahasında bulunan alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamak adına özel bir etkinliğe imza atıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğu 3. Sınıf öğrencisi Ali Dönmez’e devretti.

Yandex.Metrica