Erdek ilçesi Haberleri

Erdek ilçesi haberleri ve güncel Erdek ilçesi gelişmeleri, Erdek ilçesi ile ilgili tüm video, Erdek ilçesi fotoğrafları ve Erdek ilçesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Erdek’te denizde boğulma tehlikesi geçiren Alzheimer hastası Ayşe Burhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda...

ASAYİŞ

Balıkesir’in Erdek ilçesinde kaybolan Ferdi Salbaş’tan 24 saati aşkın süredir haber alınamıyor. Ailesi, emniyete kayıp ihbarında bulundu.

ASAYİŞ

Erdek'te boğulma tehlikesi geçiren 40 yaşındaki M.B., hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı; hayati tehlikesi sürüyor.

EGE'DEN

Balıkesir’in Erdek ilçesinde koruma altındaki deniz çayırlarının sökülmesiyle ilgili inceleme tamamlandı ve iş makinesi operatörüne 774 bin lira ceza kesildi.

ASAYİŞ

Balıkesir’in Erdek ilçesinde bir evin mutfağında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızlı müdahaleyle büyümeden kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Balıkesir'in Erdek ilçesi Tatlısu kavşağında bugün öğleden sonra saat 14:00 sıralarında 3 aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada...

ASAYİŞ

Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nde, Erdek İtfaiyesi tarafından gerçeği aratmayan bir tatbikat düzenlendi.

Yandex.Metrica