Aydın’ın Gölhisar Mahallesi, bu yıl da enginar sezonunun başlamasıyla pazarlarda yerini aldı. Taze enginar filizleriyle hem yerel ekonomiye katkı sağlıyor,...
Ege mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan enginar, hem sağlık açısından zengin içeriğiyle hem de lezzetiyle sofralarda önemli bir yer tutuyor....
Çeşme’nin Ildır Mahallesi'nde üretici Ersin Güvercin, yararları saymakla bitmeyen enginarı, sadece mevsiminde değil, 12 ay boyunca tüketiciyle buluşturuyor.
İzmir'in nefis mutfağından çıkan enfes bir tarif: Zeytinyağlı enginar, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyor.
10'uncusu düzenlenen Uluslararası Enginar Festivali Urla'da renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.
Enginarlı pilav tarifi, sofralara sürekli aynı pilavları servis etmekten sıkılanlar için farklı bir alternatif olabilir.
Türkiye’de enginar üretiminin yaklaşık yüzde 29’unun karşılandığı İzmir’de enginar hasadı başladı.