Ege haberleri Haberleri

ege haberleri haberleri ve güncel ege haberleri gelişmeleri, ege haberleri ile ilgili tüm video, ege haberleri fotoğrafları ve ege haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EGE'DEN

Ege TV ekranlarında yayımlanan ‘Ümit Baksi ile Siyaset’ programının konuğu Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban oldu. Başkan Balaban, üç...

EGE'DEN

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü kutlamaları büyük coşkuyla gerçekleşti. Efeler Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler, gün boyunca çeşitli programlarla devam etti.

EGE'DEN

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.

ASAYİŞ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Ahmet Muhlis Erden isimli vatandaşın kaybolmasının ardından jandarma ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri harekete geçti.

EGE'DEN

Aydın'da Kuyucak’ın düşman işgalinin kurtuluşunun 102. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kutlama top atışı ile başladı.

EGE'DEN

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü coşkuyla kutlandı, şehitler anıldı ve Belediye Meydanı’nda top atışı yapılarak resmi törenler gerçekleştirildi.

EGE'DEN

Aydın'ın dağlarında kendiliğinden yetişen ve Hint inciri olarak da bilinen organik kaktüs inciri, pazar tezgahlarında dikkat çekiyor.

EGE'DEN

Aydın’ın Kuyucak ilçesinin Horsunlu Mahallesinde vatandaşlara 16 kazan keşkek dağıtıldı.

EGE'DEN

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Cumhuriyet Mahallesi’nde kapsamlı bir saha incelemesi yaparak vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi.

EGE'DEN

Manisa genelinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, özellikle hasat sezonu devam eden kurutmalık çekirdeksiz Sultani üzüm serilerini olumsuz etkiledi.

EGE'DEN

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın'da okulların açılmasıyla artan trafik yoğunluğunu azaltmak için önemli bir çağrıda bulundu.

EGE'DEN

"Söke Pamuğu," 02 Ekim 2023'te AB'de tescil edilen ilk pamuk ürünü olarak tarihe geçti. Söke Ticaret Borsası, uluslararası alanda büyük...

Yandex.Metrica