Efeler ilçesi Haberleri

Efeler ilçesi haberleri ve güncel Efeler ilçesi gelişmeleri, Efeler ilçesi ile ilgili tüm video, Efeler ilçesi fotoğrafları ve Efeler ilçesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde babasının işyerini kurşunlayan D.A.Y., jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Efeler ve Karpuzlu ilçelerinde 73 traktör sürücüsüne ROPS sistemi ve reflektör kullanımı konusunda bilgilendirme yaptı.

ASAYİŞ

Efeler ilçesi Aytepe mevkiinde bir gün önce çıkan orman yangınının ardından tekrar yangın çıktı, ekipler hızla müdahale ediyor.

ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesindeki ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan geri dönüşüm merkezinde yangın çıktı. Söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ASAYİŞ

Aydın-Denizli otoyolu inşaatında çalışan çok sayıda işçi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Gıda zehirlenmesinin nedeni araştırılıyor.

ASAYİŞ

Aydın'da Efeler ilçesindeki öğrenci yurdunda meydana gelen asansör kazasında verilen kararla asansör bakım firması yetkilisi hapis cezası aldı, diğer sanıklar...

Yandex.Metrica