Denizli haber Haberleri

denizli haber haberleri ve güncel denizli haber gelişmeleri, denizli haber ile ilgili tüm video, denizli haber fotoğrafları ve denizli haber haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


DENİZLİ

Denizli'de, Buldan ve çevre mahallelerden gelen sebze ve meyveler, yaz aylarında taze ve organik olarak Yukarı Pazara taşınıyor.

DENİZLİ

Denizli'de yapılan son atama kararnamesiyle birlikte, mülki idare hizmetleri sınıfından 302 görevlinin görev yeri değişikliği yapıldı.

DENİZLİ

Denizli'de düzenlenen 1. Çameli Tarım Sempozyumu, eğitimlerin ardından teknik bir geziyle sonlandı; katılımcılar bölgenin tarımsal ve kültürel zenginliklerini keşfetti.

DENİZLİ

Denizli Dağ Arama Kurtarma (DAK), Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle 8. yılını kutladı. Arama kurtarma çalışmaları ve toplumsal dayanışma vurgulandı.

DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde servis minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2'si ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar çevre hastanelere...

DENİZLİ

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde çöplük alanda çıkan yangın, hızlı müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Yangın çevrede kısa süreli paniğe neden...

DENİZLİ

Türkiye ve Dünya'nın kekik üretiminde büyük pay sahibi olan Denizli'de, kekik hasadı bu yıl erken başladı.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde, kadınların el emeği pazarı farklı tarihlerde stant açacak.

DENİZLİ

DENİB, Ticaret Bakanlığı'nın destekleri ile ev tekstilinde ARGE yurt dışı programı düzenleyerek İngiltere pazarına açıldı.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi milliyet ve takım duygusunu Denizlililere kurduğu dev ekran ile yeniden yaşattı.

DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi, yıl sonu sergisi ve gösterisiyle ilçe sakinlerine sanat dolu bir etkinlik sunarak, kursiyerlerin başarılarına ve sanatın...

DENİZLİ

Denizli'de bulunan Dünya harikası Pamukkale travertenleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 111 bin ziyaretçi ağırlayarak büyük ilgi gördü.

Yandex.Metrica