Coca-Cola Haberleri

Coca-Cola haberleri ve güncel Coca-Cola gelişmeleri, Coca-Cola ile ilgili tüm video, Coca-Cola fotoğrafları ve Coca-Cola haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ - FİNANS

Ticaret Bakanlığı, Coca-Cola'nın "Gerçek Mucize" sloganını tüketiciyi yanıltıcı buldu ve bu sloganın kullanımını durdurdu.

GÜNCEL

Fransa merkezli Çevre İçin Harekete Geç Derneği, Coca-Cola ve Schweppes ürünlerinde mikro ve nanopartikül formunda 6 çeşit plastik buldu. Dernek,...

YAŞAM

Köfteci Yusuf, son zamanlarda Twitter'da yeniden TT olmayı başardı, fakat bu sefer boykot çağrılarıyla karşı karşıya. Sebep ise, menülerinde hala...

ÇEVRE

Kanadalı araştırmacılar, çarpıcı bir bulguyla dünyayı sarstı: Dünyadaki plastik kirliliğinin en büyük sorumluları Coca Cola ve PepsiCo!

EKONOMİ - FİNANS

Coca Cola İçecek, ödenmiş sermayesini tamamen iç kaynaklardan karşılanmak üzere yüzde 1000 oranında artırarak 2 milyar 798,1 milyon TL'ye çıkarma...

EKONOMİ - FİNANS

Coca-Cola İçecek A.Ş. (CCOLA), 2024 yılının ikinci çeyreğine ait finansal ve operasyonel sonuçlarını açıklayacağı tarihi duyurdu.

ÇEVRE

Coca-Cola İçecek (CCI), WWF-Türkiye Yeşil Ofis Yeşil Dönüşüm Programı kapsamında çevre dostu uygulamalarıyla Yeşil Ofis Diploması aldı.

EKONOMİ - FİNANS

Coca-Cola, ikinci çeyrekte analistlerin beklentilerini aşarak 12,4 milyar dolar gelir elde etti. Analistlerin tahmini 11,76 milyar dolar civarındaydı.

EKONOMİ - FİNANS

Tatil için Bodrum'a giden Coca-Cola İçecek AR-GE Direktörü Çetin Özataç, denizde yüzerken ani bir rahatsızlık geçirerek hayatını kaybetti.

Yandex.Metrica