Bülent Nuri Çavuşoğlu Haberleri

Bülent Nuri Çavuşoğlu haberleri ve güncel Bülent Nuri Çavuşoğlu gelişmeleri, Bülent Nuri Çavuşoğlu ile ilgili tüm video, Bülent Nuri Çavuşoğlu fotoğrafları ve Bülent Nuri Çavuşoğlu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


DENİZLİ

Denizli'de A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselmesi, binlerce vatandaşın katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, EURO 2024'te son 16'ya kalan A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya maçını şehrin dört bir yanındaki dev ekranlarla...

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi milliyet ve takım duygusunu Denizlililere kurduğu dev ekran ile yeniden yaşattı.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle cadde, meydan, park ve bulvarlarda renkli ve keyifli anlar oluşturdu.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Bayramyeri Meydanı'nda unutulmaz bir konser vererek vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk Edebiyatı'nın en değerli şairlerinden biri olan Nazım Hikmet'i, Karikatürcüler Derneği ile iş birliği ile andı.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği fotoğraf sergisi, sanatseverlerin ilgisini çekiyor. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, kentin sanatla daha da güzelleşeceğini vurguladı

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezleri'nde...

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için Gençlik Konserleri düzenledi.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun yönlendirmesiyle, kent merkezinde 14 yıldır ücretli olarak işletilen cep otoparkı uygulamasına son verildi.

Yandex.Metrica